6.7.2016
ID: 3388

Advokátska kancelária RHTLaw Taylor Wessing Singapore sa zlúčila s vietnamskou advokátskou kanceláriou PBC PARTNERS

990c3752762d03ed445eccdfa03418f5/Taylor Wessing.png
Zdroj: TaylorWessing

Tlačová správa

RHTLaw Taylor Wessing Singapore oznámila vznik advokátskej kancelárie RHTLaw Taylor Wessing Vietnam, ktorá vznikla spojením PBC PARTNERS a RHTLaw. Tieto dve kancelárie začali spolupracovať už v roku 2014. Ide preto o prehĺbenie tejto spolupráce s cieľom ponúkať svojim klientom cezhraničné poradenstvo najvyššej kvality.

Spoločnosť RHTLaw Taylor Wessing Vietnam bude pôsobiť v Hočiminovom meste a v Hanoji. Jej 25 právnikov bude poskytovať komplexné poradenstvo, vrátane priamych zahraničných investícií, fúzií a akvizícií, realít, energetiky, turizmu, zdravotnej starostlivosti, stavebníctva, bankovníctva a financií, medzinárodného obchodu, telekomunikácií, daňovej oblasti, zamestnanosti a riešenia sporov.

Fúzia je v súlade s firemnou stratégiou rastu Taylor Wessing v Ázii rozširovaním jej siete ASEAN+. Vietnam predstavuje jeden z najrýchlejšie rastúcich trhov na svete a je pripravený zohrávať dôležitú úlohu medzi krajinami združenia ASEAN. Okrem toho, že Vietnam ponúka významné podnikateľské príležitosti, krajina slúži aj ako brána do regiónu Indočíny a potenciálne otvára Taylor Wessing cestu, aby mohla poskytovať služby aj klientom na rastúcich trhoch Laosu, Kambodže a Mjanmarska.

Advokátska kancelária RHT Law Singapore sa v roku 2012 spojila s Taylor Wessing, čím vznikla spoločnosť RHT Law Taylor Wessing. Odvtedy spoločnosť vytvorila niekoľko aliancií s renomovanými advokátskymi kanceláriami v krajinách, ako sú Indonézia, Južná Kórea, Vietnam a ďalšie. Tieto kancelárie spolu vytvorili sieť Taylor Wessing ASEAN+, ktorej cieľom je podpora klientov na národnej aj medzinárodnej úrovni v regióne ASEAN, bohatom na podnikateľské príležitosti, ale tiež mimo tohto regiónu.


TaylorWessing e/n/w/c advokáti s. r. o.

Panenská 6
811 03  Bratislava

Tel.: +421 2 52 63 28 04
Fax: +421 2 52 63 26 77
e-mail: bratislava@taylorwesssing.com


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk