Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
5.3.2019
ID: 4420

Advokátska kancelária Dvořák Hager & Partners mení názov na Eversheds Sutherland

dc61cb606e4f82b7f028c1da664f6ca5/Eversheds_Sutherland _logo.png
Zdroj: Eversheds Sutherland Dvořák Hager

Advokátska kancelária Dvořák Hager & Partners mení od marca, po 15 rokoch od svojho založenia, názov na Eversheds Sutherland. Bude tak na českom a slovenskom právnom trhu pôsobiť pod značkou globálnej právnickej firmy, s ktorou sa spojila v decembri minulého roku.

„Spojenie s Eversheds Sutherland znamenalo veľký krok vpred pre našu kanceláriu, našich spolupracovníkov a hlavne pre našich klientov. Začlenili sme sa tým do veľkej medzinárodnej organizácie a sme radi, že odteraz ako jej súčásť budeme niesť i jej meno,“ uviedol managing partner kancelárie Stanislav Dvořák.

Klienti kancelárie vďaka spojeniu s Eversheds Sutherland získavajú prístup k profesionálnej právnej podpore ako v strednej a východnej Európe, tak i na svetových trhoch. Vlastnícka štruktúra kancelárie, ktorá má viac ako päťdesiatčlenný právnický tím v Prahe a Bratislave, a jej vedenie ostávajú bezo zmien.

Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland patrí k Top 15 globálnym právnickým firmám. Pracuje pre ňu viac ako 2800 právnikov v 67 kanceláriách v 34 jurisdikciách v Európe, USA, Afrike, Ázii a na Blízkom Východe. Vďaka geografickému pokrytiu a spolupráci s ďalšími právnickými firmami v rámci aliancií pokrývajúcich Latinskú Ameriku, Áziu a Tichomorie a Afriku poskytuje právnu podporu na celom svete. Ku klientom Eversheds Sutherland patrí 72 firiem zo zoznamu Fortune 100 a 61 z FTSE 100.

Eversheds Sutherland Dvořák Hager, advokátska kancelária, s.r.o.

Český a slovenský právnický tím Eversheds Sutherland má vyše 50 právnikov v kanceláriách v Prahe a Bratislave. Kľúčovými oblasťami, v ktorých svojim klientom poskytuje poradenstvo, sú korporátne a obchodné právo, transakcie a M&A, pracovné právo, právo nehnuteľností, riešenia sporov, životné prostredie a energetika.

Je pravidelne odporúčaná publikáciami Legal 500, Chambers & Partners a IFLR1000. V sútaži Právnická firma roka 2018 získala kancelária najvyššie ocenenie v kategórii Pracovné právo.

Česká a slovenská pobočka Eversheds Sutherland pôsobila do marca 2019 na českom a slovenskom právnickom trhu pod názvom Dvořák Hager & Partners. Dlhoročná spolupráca s Eversheds Sutherland vyústila v roku 2018 do spojenia obidvoch právnických firiem.


Eversheds Sutherland Dvořák Hager, advokátní kancelář, s.r.o.

Oasis Florenc
Pobřežní 394/12
186 00 Praha 8

Tel.:       +420 255 706 514
e-mail:    ivana.izakova@eversheds-sutherland.cz


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk