Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
6.12.2018
ID: 4315

Advokátska kancelária Dvořák Hager & Partners sa pripája k medzinárodnej právnickej firme Eversheds Sutherland

7c56d6b08f10870099e3b92ab22ea037/Dvorak Hager & Partners.png
Zdroj: Dvořák Hager & Partners

Advokátska kancelária Dvořák Hager & Partners pôsobiaca v Českej republike a na Slovensku sa pripája k medzinárodnej právnickej firme Eversheds Sutherland, ktorá patrí medzi 40 najväčších globálnych právnických firiem.

Dvořák Hager & Partners a Eversheds Sutherland už niekoľko rokov spolupracujú a tento krok na našu úspešnú doterajšiu spoluprácu prirodzene nadväzuje. Pre nás, našich spolupracovníkov a klientov je skvelé, že sa stávame súčasťou globálnej profesionálnej firmy. Toto spojenie prináša výhody predovšetkým našim klientom, v prvom rade prístup k prvotriednej právnej podpore v regióne strednej a východnej Európy a na globálnych trhoch,“ uviedol riadiaci partner Dvořák Hager & Partners Stanislav Dvořák.

Dvořák Hager & Partners je vysoko uznávanou právnickou firmou v Českej republike a na Slovensku. Rast na kľúčových európskych trhoch je dôležitou súčasťou našej globálnej stratégie a tento krok nám umožňuje poskytovať právne služby na trhoch, ktoré sú pre našich klientov významné. Sme veľmi radi, že sa Dvořák Hager & Partners rozhodli pripojiť k nám,“ povedal CEO Eversheds Sutherand Lee Ranson.

Za posledné roky sa naša spolupráca s advokátskou kanceláriou Dvořák Hager & Partners zintenzívnila. Pre našich klientov je zásadné, že im môžeme ponúknuť právnu podporu v regióne strednej a východnej Európy, ktorá dopĺňa ponuku našich kancelárií najmä v Nemecku a Rusku,“ dodal európsky šéf Eversheds Sutherland Ian Gray.


Dvořák Hager & Partners, 
advokátska kancelária, s.r.o.

Cintorínska 3/a
811 08 Bratislava

Tel.:    + 421 2 327864 - 11
Fax:     + 421 2 327864 - 41


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk