Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
26.4.2022
ID: 5411

HAVEL & PARTNERS opäť obhájila najprestížnejšie globálne ocenenie Chambers Europe Awards

b3eefb0513e2caec97c4f0e47be18800/HAVEL PARTNERS_SK_logo_inverzni.png
Zdroj: HAVEL & PARTNERS

Britská ratingová agentúra Chambers and Partners vo svojom medzinárodnom hodnotení právnických firiem Chambers Europe Awards znovu ocenila HAVEL & PARTNERS ako najlepšiu advokátsku kanceláriu pôsobiacu v roku 2022 v Českej republike. Toto najprestížnejšie zahraničné odborové ocenenie získava kancelária už tretíkrát po sebe.

„Sériu víťazstiev HAVEL & PARTNERS ako českej advokátskej kancelárie roka už tretí rok po sebe žiadna firma v žiadnej súťažnej kategórii nevyrovnala a je dôkazom mimoriadneho úspechu tejto kancelárie v Českej republike,“ uvádza agentúra Chambers and Partners. Podľa nej klienti oceňujú, že kancelária je spoľahlivým partnerom, ktorý ponúka služby od A do Z s praktickým prístupom a v perfektnej kvalite a vďaka mimoriadnym kontaktom v zahraničí je tím schopný riešiť záležitosti klientov po celom svete.

„Tento opakovaný úspech potvrdzuje, že sme dlhodobo lídrom v odbore a kontinuálne ponúkame klientom maximálnu podporu a špičkové právne a daňové poradenstvo zodpovedajúce najvyšším medzinárodným štandardom, a to aj v kontexte neočakávaných udalostí, krízových situácií a ekonomických turbulencií, ktoré posledný rok priniesol,“ komentuje úspech riadiaci partner Jaroslav Havel.

„Ocenenie si veľmi vážime, pretože o ňom rozhodujú nielen kolegovia z odboru a ďalšie advokátske kancelárie, ale predovšetkým referencie klientov. Ďakujem im preto za ich dôveru a dlhodobú spoluprácu a verím, že na ňu úspešne nadviažeme aj v ďalšom období. Veľké poďakovanie patrí aj všetkým kolegom v HAVEL & PARTNERS, ktorí dennodenne pracujú na tom, aby sme si dôveru našich klientov dlhodobo udržali. Je to predovšetkým ocenenie ich špičkovej odbornosti a maximálneho pracovného úsilia, s ktorými sa klientom venujú,“ dodáva.

Výsledky tohto ročníka prestížnych právnych cien Chambers Europe Awards, ktoré udeľuje londýnske vydavateľstvo Chambers and Partners, boli vyhlásené 22. apríla 2022 v hoteli Intercontinental v Madride. Ocenenie tu osobne prevzal partner kancelárie Václav Audes a svojou rečou nadviazal na Jaroslava Havla: „Som hrdý na náš tím, bez ktorého by som tu teraz nemohol stáť. Preberám cenu za skvele odvedenú prácu, ktorá sa tak pozitívne premietla do hodnotenia našej kancelárie a všeobecne reputácie českej právnej scény v zahraničí.“

Chambers and Partners na základe nezávislého hodnotenia a komentárov klientov aj samotných advokátskych kancelárií a posúdenia viac ako 130 analytikov každoročne vydáva ratingové publikácie, ktoré už od roku 1990 mapujú najkvalitnejšie advokátske kancelárie po celom svete. Chambers Europe Awards oceňuje najlepšie kancelárie v jednotlivých európskych jurisdikciách, hodnotí pritom ich prácu, kvalitu služieb aj strategický rast a úspechy za posledných 12 mesiacov.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk