Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
3.11.2021
ID: 5249

HAVEL & PARTNERS sa s historicky najlepšími výsledkami stáva absolútnym víťazom súťaže Právnická firma roku 2021

0af8bf191338c34de4e98effda9433f1/HAVEL PARTNERS_SK_logo_inverzni.png
Zdroj: HAVEL & PARTNERS

Najväčšia česko-slovenská advokátska kancelária HAVEL & PARTNERS potvrdzuje svoje jedinečné postavenie na trhu. V rámci 14. ročníka českej súťaže Právnická firma roka totiž zvíťazila hneď päťkrát. Rovnako ako vlani získala hlavné ocenenie pre domácu kanceláriu a cenu za najlepšie klientske služby, a navyše triumfovala v troch odborných kategóriách – Fúzie a akvizície, Telekomunikácie a médiá a Zdravotnícke právo. Slávnostné vyhlásenie prebehlo 1. novembra v pražskom paláci Žofín.

Okrem opätovného víťazstva v najprestížnejšom globálnom rebríčku Chambers Europe Awards kancelária opäť ovládla aj českú súťaž Právnická firma roka, ktorú organizuje spoločnosť EPRAVO.CZ pod záštitou Českej advokátskej komory a Ministerstva spravodlivosti ČR. Bilancia HAVEL & PARTNERS v tejto súťaži potvrdzuje jej dlhodobú pozíciu lídra advokátskeho trhu v ČR: hlavnú cenu pre domácu kanceláriu i ocenenie za najlepšie klientske služby získala kancelária piatykrát za posledných šesť rokov, k tomu si pripísala víťazstvo v troch odborných kategóriách. „Je to náš historicky najväčší úspech a aj dosiaľ najlepší výsledok v histórii tejto súťaže – žiadna iná kancelária v minulosti nezískala v jednom ročníku toľko ocenení, vrátane hlavnej a klientskej ceny. Veľmi si to vážime; je to tá najlepšia bodka za 20. výročím založenia našej kancelárie,“  hovorí k úspechu riadiaci partner kancelárie Jaroslav Havel. „Chcel by som poďakovať všetkým kolegom za ich nasadenie, lojalitu a tímovosť a rovnako tak aj našim klientom za ich dôveru, ktorá nás motivuje na sebe neustále pracovať, zlepšovať naše služby a prinášať im pridanú hodnotu,“ dopĺňa Havel.

Triumf v kategórii Fúzie a akvizície už tretíkrát po sebe potvrdzuje vedúcu pozíciu HAVEL & PARTNERS v tejto oblasti na trhu, a to nielen v Českej republike. Rad ocenení získala kancelária aj na Slovensku a už viac ako 10 rokov je na popredných priečkach v počte realizovaných transakcií v regióne celej strednej a východnej Európy. Cenu v kategórii Telekomunikácie a médiá získala kancelária dokonca siedmykrát; ide o jednu z jej najvýznamnejších špecializácií, pričom jej odborníci disponujú rozsiahlymi skúsenosťami s najväčšími projektmi v oblasti práva telekomunikácií na českom i slovenskom trhu. Jednou z noviniek bola v rámci tohtoročného vyhlásenia kategória Zdravotnícke právo, ktorú hneď prvýkrát ovládla práve HAVEL & PARTNERS, pre ktorú ide o ďalšiu z kľúčových špecializácií.

V 14 odborných kategóriách bola kancelária zaradená medzi veľmi odporúčané kancelárie (tzv. top tier).  V kategórii Trestné právo, ktorej sa HAVEL & PARTNERS sama priamo nezúčastňuje, sa medzi najlepšie hodnotenými kanceláriami umiestnila advokátska kancelária SEIFERT A PARTNEŘI, s ktorou HAVEL & PARTNERS exkluzívne spolupracuje v oblasti trestnoprávneho poradenstva. „Tieto úspechy svedčia nielen o vysokej úrovni poskytovaných služieb, ale aj o mimoriadnej všestrannosti špecializovaných tímov v rámci kancelárie a špičkovom know-how našich kolegov,“ dodáva Jaroslav Havel.

Podľa výsledkov všetkých doterajších ročníkov súťaže zostáva HAVEL & PARTNERS podľa súčtu všetkých nominácií a titulov najúspešnejšou a najkomplexnejšou advokátskou kanceláriou v Českej republike i na Slovensku.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk