Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
28.9.2020
ID: 4901

Oliver Werner preberá vedenie bratislavskej kancelárie po Petrovi Šimovi a tím taktiež posilní nová partnerka Soňa Hanková.

c554e57380be9d3e92f1d895b070fe6f/CMS logo.png
Zdroj: CMS Reich-Rohrwig Hainz

Soňa Hanková nastúpila do firmy 1. septembra 2020 a bude riadiť kanceláriu spolu s Oliverom Wernerom, ktorý sa stal vedúcim partnerom.

Soňa je transakčná právnička s viac ako 17-ročnými skúsenosťami z renomovaných medzinárodných advokátskych kancelárií. Klienti ju veľmi chvália za jej odborné znalosti v oblasti transakcií s nehnuteľnosťami vrátane akvizícií, výstavby, správy majetku, súdnych sporov a leasingu. Soňa má bohaté skúsenosti s fúziami a akvizíciami, reorganizáciami spoločností, prevádzkovými záležitosťami a súvisiacimi otázkami pracovného práva.

Soňa Hanková
Partner (Bratislava)

Oliver je uznávaným odborníkom v oblasti compliance, korporátnych záležitostí, fúzií a akvizícií. Počas svojho pôsobenia v CMS získal obrovské množstvo skúseností pri práci na cezhraničných transakciách, ako aj interných vyšetrovaniach a prevencii prania špinavých peňazí.

Dr. Oliver Werner
Managing Partner (Bratislava)

Je nám cťou viesť bratislavskú kanceláriu. Vážime si túto jedinečnú príležitosť posilniť značku CMS Reich-Rohrwig Hainz na slovenskom trhu prostredníctvom nášho rôznorodého a motivovaného tímu, “povedali Soňa Hanková a Oliver Werner. „Naši klienti čelia bezprecedentným výzvam a potrebujú inovatívnych a predvídavých poradcov. Vďaka našim lokálnym aj medzinárodným odborným poznatkom sme pripravení našich klientov, ktorí sa ocitli obchodnej a právnej neistote, rýchlo navigovať“, uviedla Soňa.

Peter Šimo, predchádzajúci vedúci partner, ktorý pracuje v CMS viac ako 20 rokov, bude s našou kanceláriou naďalej spolupracovať na pozícii Of Counsel.

 

CMS Reich-Rohrwig Hainz advokátska kancelária

Staromestská 3
811 03 Bratislava

Email: bratislava@cms-rrh.com

 


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk