Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
28.2.2014
ID: 1575

Schönherr predstavuje roadmap14 – publikáciu pre právnikov

92ded7e487eaebc8b06944e06b54f0e0/schoenherr.png
Zdroj: shutterstock.com

Tlačová správa

Schönherr, popredná advokátska kancelária v strednej a východnej Európe, vydala novú edíciu svojej renomovanej publikácie roadmap, ktorá prináša prehľad aktuálnych právnych tém a noviniek, postrehov a analýz z regiónu strednej a východnej Európy. Obsahuje 100 príspevkov z 12 oblastí práva, ktoré pripravili autori z 13 krajín regiónu, vrátane Turecka.

Tento rok je publikácia po prvýkrát dostupná vo viacerých jazykových verziách – okrem  angličtiny aj v rodnom jazyku daného autora. Ústrednou témou tohtoročnej roadmap je úspech - „thrive“.

Thrive

„Úspech je pre nás spojený s pokrokom, rozvojom a rastom. Podnikanie je o schopnosti využiť príležitosti, prevziať riziko a byť za to odmenený dosiahnutím zisku. Kombinácia výnimočných schopností a odhodlania dotiahnuť veci do konca je to, čo podnecuje tvorivú činnosť a umožňuje veciam rozvíjať sa,“ popisuje tému roadmap14 partner Schönherr, Guido Kucsko, ktorý projekt roadmap inicioval.

To isté platí aj v právnickej profesii. „Úspech je cieľom snaženia každého advokáta a advokátskej kancelárie, je však podmienený tvrdou prácou na sebe ako aj tímovým prístupom, ktorý umožňuje benefitovať zo schopností a zručností všetkých advokátov našej kancelárie“ dodáva managing partner bratislavskej kancelárie Schönherr Stanislav Kovár.

Inteligentné a dynamické

Tohtoročné vydanie roadmap ilustrovala umelkyňa z Istanbulu Suzan Batu. Batu študovala maľbu na California College of Arts and Crafts a na City University of New York. Jej diela boli predstavené na početných výstavách po celom svete. Dynamické, inteligentné, plné dôvtipu a sviežosti – dielo Suzan Batu dokonale zachytáva podstatu témy tohtoročnej roadmap.

Online verzia publikácie roadmap je dostupná  >>> TU.


Schönherr Rechtsanwälte GmbH, organizačná zložka

Nám. 1. mája 18 (Park One)
811 06 Bratislava

Tel.: +421 257 100 701
Fax:  +421 257 100 702
e-mail: office.slovakia@schoenherr.ee

Stanislav Kovár,
Managing Partner (Bratislava)
e-mail: s.kovar@schoenherr.eu

Guido Kucsko,
Partner
e-mail: g.kucsko@schoenherr.eu

© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk