Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
14.1.2020
ID: 4683

Slovenská pobočka advokátskej kancelárie Taylor Wessing medzi medzinárodnými kanceláriami je už na druhom mieste

874c6a5eb8fda8cc03c18fa7c534584b/Taylor Wessing _logo.png
Zdroj: TaylorWessing

Slovenská pobočka advokátskej kancelárie Taylor Wessing postúpila v aktuálnom rebríčku najväčších advokátskych kancelárií na Slovensku, ktorý zostavuje vydavateľstvo The Slovak Spectator, celkovo na piate miesto.

Kancelária od januára 2020 ďalej posilňuje svoj tím a teší sa z príchodu novej advokátky, Andrey Kováčikovej.

Taylor Wessing Bratislava je podľa uvedeného rebríčku už druhý rok v rade najväčšou medzinárodnou advokátskou kanceláriou podľa počtu právnikov. Oddelenie fúzii a akvizícii, ktoré vedie partner Juraj Frindrich, tvorí dnes 8 právnikov. Andrea Kováčiková, ktorá prichádza z renomovanej slovenskej advokátskej kancelárie a má vyše 15 rokov skúseností s transakčným poradenstvom, sa stane deviatym členom tohto tímu.

Andrea Kováčiková
vysvetľuje: „Mimoriadne si vážim príležitosť spolupracovať s advokátmi, ktorých považujem za „trend-setterov“ rovnako na poli technologických, ako aj spoločenských inovácií a ktorých hodnotovú orientáciu zdieľam. V našom spoločnom úsilí sa budem snažiť zúročiť všetky moje skúsenosti a schopnosti, za ktoré vďačím aj môjmu dlhoročnému pôsobeniu v predchádzajúcej kancelárii, a bývalým kolegom, ktorých prácu si vysoko vážim a rešpektujem.“

JUDr. Andrea Kováčiková vyštudovala právo na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Posledných 9 rokov pôsobila v advokátskej kancelárii RELEVANS, kde sa venovala obchodnoprávnej a občianskoprávnej agende, najmä fúziám a akvizíciám. Podieľala sa na viacerých transakciách z oblasti IT a telekomunikácii. Okrem iného pracovala aj na fúzii dvoch operátorov, výsledkom ktorej vznikol najväčší alternatívny telekomunikačný operátor, vlastnený výlučne slovenským kapitálom. Andrea ovláda anglický jazyk.

„Veľmi sa tešíme, že sa Andrea rozhodla práve pre našu kanceláriu. Sme totiž presvedčení, že budúcnosť modernej advokácie je vo vysokej miere špecializácie a Andrea je jedna z mála špičkových slovenských advokátov, ktorá sa dlhodobo venuje transakčnému poradenstvu a fúziám a akvizíciám. Rovnako je však pre nás dôležité, že sa Andrea so svojimi dlhoročnými praktickými skúsenosťami bude u nás podieľať na vzdelávaní našich mladších kolegov. Priebežné zvyšovanie kvalifikácie a odborný „mentoring“ je pre nás kľúčom k dlhodobému rastu,“ uviedol riadiaci partner kancelárie, Andrej Leontiev.


TaylorWessing e/n/w/c advokáti s. r. o.

Panenská 6
811 03  Bratislava

Tel.: +421 2 52 63 28 04
Fax: +421 2 52 63 26 77
e-mail: bratislava@taylorwesssing.com


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk