Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
20.7.2017
ID: 3753

The Lawyer vyhlásil Dentons Medzinárodnou advokátskou kanceláriou roka

0a4641096853728d42a3313907b2cb66/Dentons.png
Zdroj: Dentons

Najväčšia celosvetová advokátska kancelária Dentons bola v súťaži The Lawyer Awards vyhlásená za Medzinárodnú advokátsku kanceláriu roka (International Law Firm of the Year) a dosiahla tak jedno z najprestížnejších ocenení v právnom odvetví. The Lawyer je jedným z najrešpektovanejších celosvetových právnych portálov. Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutočnilo v Londýne dňa 27. júna 2017.

Advokátska kancelária Dentons zvíťazila vo veľmi silnej konkurencii vďaka sústavnej medzinárodnej expanzii v posledných 12 mesiacoch, počas ktorých vstúpila na trhy v Austrálii, Kolumbii, Mexiku, Kostarike, Guatemale, Paname a Holandsku. Ďalej boli ocenené jej prielomové inovatívne projekty Nextlaw Labs (business akcelerátor zameraný na investovanie do vývoja a aplikácia nových technológií, ktoré majú za cieľ premeniť súčasnú podobu právnej praxe) a referenčná sieť Nextlaw Global Referral Network, rovnako ako úspešné poskytovanie poradenstva naprieč hranicami niekoľkých svetových regiónov.

„Toto ocenenie jasne ukazuje, že naša schopnosť poskytnúť kvalitné právne služby kdekoľvek na svete, kde klienti rozvíjajú svoje podnikanie alebo potrebujú zastúpenie v sporoch – od Kanady, USA a Latinskej Ameriky, cez Európu a Stredný východ až po Afriku, Áziu a Pacifik – je pozorne sledovaná a vysoko hodnotená po celom svete“ povedal Elliot Portnoy, globálny CEO Dentons.

Globálny predseda Dentons Joe Andrew dodal: „Napĺňame našu víziu posunúť hranice právneho odvetvia a zásadne inovovať poskytovanie právnych služieb. Vďaka tomu udávame tempo na celosvetovom právnom trhu. Prestížne ocenenie od The Lawyer a predovšetkým stála podpora našich klientov potvrdzujú správnosť stratégie, ktorú sme zvolili s cieľom stať sa už teraz advokátskou kanceláriou budúcnosti."

Medzinárodná advokátska kancelária roka je ďalším z rady významných ocenení, ktoré kancelária získala. V júni tohto roku druhý rok po sebe zvíťazila v kategórii Inovácia roka medzinárodnej advokátskej kancelárie (International Law Firm Innovation) v súťaži Legal Week Innovation Award. V roku 2016 získala toto ocenenie za projekt akcelerátoru Nextlaw Labs, v roku 2017 za vytvorenie referenčnej siete Nextlaw Global Referral Network.

V tomto ročníku Managing Partners‘ Forum (MPF) Awards for Management Excellence bola advokátska kancelária Dentons vyhlásená za Najlepšie riadenú medzinárodnú spoločnosť (Best Managed International Firm) a naviac ako jediná v doterajšej histórii súťaže obhájila titul Najúspešnejšia právna značka (Best Performing Legal Brand) z predchádzajúceho roka.

V súťaži The Lawyer's 2016 Business Leadership Awards Dentons získal cenu pre Najinovatívnejšiu advokátsku kanceláriu so sídlom mimo Spojené kráľovstvo (Most Innovative Non UK-headquartered Firm).


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk