Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
17.11.2017
ID: 3881upozornenie pre užívateľov

Advokátska kancelária RELEVANS má nových partnerov

Je nám potešením oznámiť, že Tomáš Bardelčík a Jana Borská boli vymenovaní za partnerov Advokátskej kancelárie RELEVANS a pripojili sa tak k dvom zakladajúcim partnerom – Alexandrovi Kadelovi a Mariánovi Masarikovi.




Alexander Kadela, managing partner Advokátskej kancelárie RELEVANS v súvislosti s vymenovaním nových partnerov uviedol: „Naša advokátska kancelária každoročne rastie a upevňuje svoje postavenie na trhu právnych služieb, a to napriek silnej konkurencii. Je to výsledok našej neustálej snahy o zlepšovanie sa a poskytovanie právnych služieb na najvyššej možnej odbornej úrovni. Tomáš Bardelčík a Jana Borská sú nielen uznávanými odborníkmi vo svojej oblasti a schopnými manažérmi, ale taktiež ľuďmi s vášňou pre právo. Verím, že rozšírenie počtu partnerov prispeje k ďalšiemu rozvoju kancelárie a skvalitňovaniu našich služieb. Noví partneri majú našu plnú podporu a želám im veľa úspechov.“


Tomáš Bardelčík

Tomáš Bardelčík


Tomáš Bardelčík pôsobí v Advokátskej kancelárii RELEVANS už od jej vzniku a je zároveň vedúcim divízie sporovej agendy. Niekoľko rokov pred vznikom Advokátskej kancelárie RELEVANS intenzívne spolupracoval s jej zakladateľmi a súčasnými spoločníkmi ako samostatný projektový právnik najmä v oblasti sporovej agendy a v oblasti akvizícií.

Tomáš Bardelčík sa zameriava na riešenie najvýznamnejších súdnych sporov a správnych konaní, v ktorých Advokátska kancelária RELEVANS zastupuje svojich klientov, riadi a kontroluje prácu tímu procesných právnikov. V minulosti sa ako advokát významne podieľal na akvizícii banky, ďalších regulovaných subjektov ako aj rôznych podnikov, pričom v tejto súvislosti pripravoval na základe komunikácie s investormi kompletnú právnu agendu a zmluvnú dokumentáciu.


Jana Borská

Jana Borská



Jana Borská posilnila tím Advokátskej kancelárie RELEVANS v máji roku 2017. Predtým pôsobila vo viacerých významných advokátskych kanceláriách na Slovensku.

Počas svojej praxe získala bohaté skúsenosti najmä v oblasti obchodného práva a transakčného poradenstva, so zameraním na fúzie (vrátane cezhraničných fúzií), akvizície a reštrukturalizácie spoločností, vrátane projektového financovania. Ako advokátka sa podieľala na množstve významných komplexných transakcií, či už v oblasti informačných technológii, bankovníctva, energetiky, nehnuteľností, zdravotníctva, ako aj retailových projektov.

Jana Borská sa v rámci Advokátskej kancelárie RELEVANS spolu s tímom právnikov zameriava najmä na M&A transakcie a spoločne s managing partnerom Alexandrom Kadelom sa venuje taktiež business developmentu.



Advokátska kancelária RELEVANS s.r.o.


Dvořákovo nábrežie 8/A
811 02 Bratislava

Tel.: +421 2 323 54 602
Fax: +421 2 594 18 115
e-mail: office@relevans.sk


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk