15.3.2016
ID: 3247

Taylor Wessing získala na MIP Global Awards 2016 ocenenie najlepšia európska kancelária v oblasti ochranných známok

987e02ed1ac77b827a527d1f677bf9cf/Taylor Wessing.png
Zdroj: TaylorWessing

Tlačová správa

Medzinárodná advokátska kancelária Taylor Wessing získala v piatok v Londýne ocenenie najlepšia európska kancelária v oblasti ochranných známok (European Trade Mark Firm of the Year).

11. ročník udeľovania cien usporiadala organizácia Managing Intellectual Property, popredný globálny zdroj noviniek a analýz v oblasti duševného vlastníctva. Taylor Wessing bola okrem víťaznej kategórie nominovaná aj na ďalšie tri ocenenia  - European Patent Firm of the Year, European Copyright Firm of the Year a UK Firm of the Year for Patent Litigation.

„Sme veľmi hrdí na to, že sme získali toto ocenenie, pretože je v našom odvetví vysoko cenené. Spoločnosť Managing IP je známa veľmi dôkladným prieskumom trhu, je pre mňa teda cťou, že sme vnímaní ako medzinárodný líder na trhu,” povedal Radovan Pala, IP partner z TaylorWessing Bratislava.

„Ocenenie je dôkazom usilovnej práce našej IP skupiny vo všetkých kanceláriách a ilustruje naše vysokokvalitné služby a neustále inovácie," doplnil Olaf Gillert, vedúci medzinárodného tímu pre obchodné známky.

Taylor Wessing

Taylor Wessing IP partneri z Nemecka, Anglicka a Poľska prevzali ocenenie "Európska kancelária roka v oblasti ochranných známok".
Zdroj: Roger Harris Photography

Odovzdávanie ocenení Managing IP Global Awards je vyvrcholením päťmesačného celosvetového prieskumu MIP v oblasti duševného vlastníctva – s využitím prieskumu trhu, spätnej väzby od klientov a hĺbkových rozhovorov s cieľom selekcie spoločností, jednotlivcov a korporácií dosahujúcich vynikajúce výsledky v oblasti IP v Ázií, Európe a Latinskej Amerike.

Taylor Wessing IP tím spolupracuje s viacerými špičkovými klientmi naprieč rozličnými odvetviami, vrátane oblasti technológií, módy, maloobchodu, potravín a nápojov. Integrovaný tím špecializujúci sa na ochranné známky je jedna z najväčších a najlepšie hodnotených advokátskych praxí v tejto oblasti. Poskytuje klientom poradenstvo vrátane správy známkového portfólia, riešenia sporov a námietok a licenčných zmlúv. Ponúka efektívne riešenia, ako preskúmať nové značky pre účely používania a ako zabezpečiť najlepšiu formu registrovanej ochrany aj pri ťažko registrovateľných označeniach.

Ku klientom Taylor Wessing patria veľké spoločnosti s medzinárodným portfóliom, ale i malé a stredné podniky či startupy. Skupina, ktorá sa venuje medzinárodnej správe a registrácií ochranných známok je početná a má pre Taylor Wessing strategický význam. Spravuje viac ako 45 tisíc platných ochranných známok na celom svete, vrátane množstva známok kľúčových klientov kancelárie.


TaylorWessing e/n/w/c advokáti s. r. o.

Panenská 6
811 03  Bratislava

Tel.: +421 2 52 63 28 04
Fax: +421 2 52 63 26 77
e-mail: bratislava@taylorwesssing.com


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk