Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
17.1.2019
ID: 4363

Advokátska kancelária Dvořák Hager & Partners, ktorá sa v decembri spojila s globálnou právnickou firmou Eversheds

7c06327c5fbf02523d4efaf317c0206c/Dvorak Hager & Partners.png
Zdroj: Dvořák Hager & Partners

Sutherland, oznámila povýšenie troch právnikov na pozíciu vedúcich advokátov. V pražskej pobočke sa nimi stali Dominika Veselá a Jiří Kokeš, v Bratislave Jana Sapáková.

Je pre nás veľmi dôležité, aby spolu s firmou rástli aj naši ľudia. Sme veľmi radi, že naši kolegovia túto príležitosť využívajú,“ povedal managing partner kancelárie Stanislav Dvořák.

Dominika Veselá
Dominika Veselá sa dlhodobo venuje najmä právu nehnuteľností, v Dvořák Hager & Partners vedie prax s nehnuteľnosťami. Je absolventkou Právnickej fakulty Karlovej Univerzity v Prahe a Fakulty financií a účtovníctva Vysokej školy ekonomickej v Prahe.

Jiří Kokeš
Jiří Kokeš je popredný odborník v oblasti obchodného a finančného práva, vrátane fúzií a akvizícií, problematiky investičných fondov a kapitálových trhov. Vyštudoval Právnickú fakultu UK v Prahe, právo študoval taktiež na Trinity College v Dubline.

Jana Sapáková
Jana Sapáková sa zameriava na pracovné právo. Študovala na Právnickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici a absolvovala postgraduálne štúdium na právnickej fakulte Univerzity Ludwig-Maximilian v Mníchove.



Cintorínska 3/a
811 08 Bratislava

Tel:     +421 232 786 411


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk