Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
29.4.2021
ID: 5079

HAVEL & PARTNERS opäť získala najprestížnejšie európske ocenenie Chambers Europe Awards ako najlepšia kancelária v ČR

2510585c2198b673adee04b0cd297116/300.png
Zdroj: Chambers & Partners

Najväčšia česko-slovenská advokátska kancelária HAVEL & PARTNERS opätovne uspela na medzinárodnej scéne. Prestížna britská ratingová agentúra Chambers & Partners ju vo svojom medzinárodnom hodnotení právnických firiem Chambers Europe Awards znovu ocenila ako najlepšiu kanceláriu pôsobiacu v Českej republike pre rok 2021.

„Ocenenie udeľované agentúrou Chambers & Partners sa považuje za najprestížnejšie medzinárodné ohodnotenie právnických firiem, ktoré nie je ľahké získať, ale ešte ťažšie je si ho udržať. Preto si jeho opätovný zisk veľmi vážime. Ďakujem všetkým kolegom, ktorí sa svojimi vynikajúcimi znalosťami, mimoriadnym pracovným nasadením, skvelou tímovou prácou a lojalitou ku klientom i našej kancelárii zaslúžili o to, že sme opäť získali túto medzinárodnú cenu. Ďakujem aj všetkým našim klientom a obchodným partnerom za dôveru. Najmä ich referencie prispeli k tomuto skvelému výsledku. Podobne však veľmi ďakujeme za vyjadrenie rešpektu zo strany našej konkurencie a kolegov advokátov z iných prestížnych právnických firiem na trhu. Aj tí rozhodujú o tomto ocenení,“ hovorí k ďalšiemu úspechu advokátskej kancelárie jej zakladateľ a riadiaci partner Jaroslav Havel. „Je to pre nás ďalší krásny darček k 20. výročiu, ale tiež motivácia posúvať sa neustále dopredu a pracovať na sebe, aby sme aj naďalej poskytovali klientom čo najlepšie a najkomplexnejšie služby na trhu a boli ich strategickými a dlhodobými obchodnými partnermi,“ dopĺňa Havel.

Chambers & Partners na základe nezávislého hodnotenia a komentárov klientov i samotných advokátskych kancelárií a posúdenia viac ako 130 analytikov každoročne vydáva ratingové publikácie, ktoré už od roku 1990 mapujú najkvalitnejšie advokátske kancelárie po celom svete. Výsledky tohtoročného ročníka prestížnych právnických cien Chambers Europe Awards, ktoré udeľuje londýnske vydavateľstvo Chambers & Partners, boli rovnako ako v minulom roku vyhlásené online.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk