Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
14.9.2021
ID: 5203

Nový advokát v Taylor Wessing

1ef91c892acc0aad933ec9bf2758278d/Taylor Wessing.png
Zdroj: Taylor Wessing

Slovenskú pobočku advokátskej kancelárie Taylor Wessing zaradilo vydavateľstvo The Slovak Spectator už druhý rok po sebe na druhé miesto medzi najväčšími medzinárodnými kanceláriami[1]. Kancelária od septembra 2021 opäť posilňuje svoj tím a teší sa z príchodu nového advokáta, Vladimíra Poličku.

Taylor Wessing Bratislava je podľa uvedeného rebríčku už tretí rok v rade najväčšou medzinárodnou advokátskou kanceláriou podľa počtu právnikov. V súčasnosti v nej pracuje 31 právnikov.

Vladimír Polička prevezme vedenie nového oddelenia, ktoré vzniklo spojením dvoch právnych tímov – tímu Práva nehnuteľností, ktoré vedie Jana Brezinová a tímu Bankového a finančného práva, ktoré vedie Silvia Hlavačková. Nové oddelenie bude mať 6 členov a bude okrem iného poskytovať komplexné poradenstvo pri výstavbe, financovaní a prevodoch komerčných nehnuteľností.

Rastúci význam tohto odvetvia ilustruje aj najväčšia realitná transakcia v histórii Slovenska – kúpa obchodného centra Aupark v Bratislave[2] . V nej sme poskytovali právne poradenstvo jednému z dvoch kupujúcich - Tatra Asset Management.

Vladimír Polička vysvetľuje: „Na svoje nové pôsobenie sa veľmi teším a vážim si dôveru partnerov Taylor Wessing, ktorú mi týmto prejavili. Samozrejme si uvedomujem výzvy, ktoré ma prevzatím vedenia nového oddelenia očakávajú. Som si však istý, že s tímom skvelých profesionálov v Taylor Wessing a využitím mojich dlhoročných skúseností bude naša spoločná cesta veľmi úspešná“

 


[1] K dispozícii >>> tu.
[2] K dispozícii >>> tu.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk