13.11.2020
ID: 4952

Advokátka Elena Jarolímková posilňuje nový unikátny tím HAVEL & PARTNERS zameraný na financovanie, reštrukturalizácie a insolvence

d62b437bc4e5eeb6c36b472e0b588ed0/Jarolimkova.png
Zdroj: HAVEL & PARTNERS

V reakcii na ekonomické dopady krízy a vážne finančné problémy mnohých firiem vytvára najväčšia a najúspešnejšia česko-slovenská advokátska kancelária HAVEL & PARTNERS unikátny tím odborníkov, ktorý rozširuje na Slovensku skúsená advokátka Elena Jarolímková. Tá bude spolu s najväčším odborným tímom v tejto oblasti pripravená klientom v ťažkej finančnej situácii poskytnúť najkomplexnejšie právne poradenstvo na česko-slovenskom trhu.

„Slovenská ekonomika zažíva v súvislosti s pandémiou koronavírusu bezprecedentný šok. Ekonomický pokles so sebou bohužiaľ prináša finančné problémy a dlhy mnohých spoločností. Očakávame nárast firemných insolvencií a reštrukturalizácií a podľa predpokladov bude tento trend pokračovať aj počas celého nasledujúceho roka 2021. V reakcii na súčasný stav a v snahe pomôcť našim klientom v tejto ťažkej situácii vzniká pod heslom 'Financovanie  od A po Z' úzko spolupracujúci tím 20 skúsených právnikov vrátane 6 partnerov kancelárie, ktorý dokáže komplexne riešiť všetky fázy financovania,“ pripomína riadiaci partner kancelárie Jaroslav Havel.

„Som veľmi rád, že do tohto tímu môžem privítať kolegyňu Elenu Jarolímkovú, ktorá prichádza s cennými skúsenosťami z významnej celoeurópskej komerčnej banky UniCredit a má bohaté skúsenosti v oblasti bankovníctva a financií, insolvenčného a korporátneho práva. Táto oblasť práva patrí medzi naše priority a preto plánujeme naďalej rozširovať tím zameraný na komplexné riešenie všetkých fáz financovania – od vlastného poskytnutia úveru, cez riešenie problémov so splácaním, prípadnú reštrukturalizáciu, až po insolvenčné konce,“ dodáva riadiaci partner kancelárie Jaroslav Havel.

Pred príchodom do našej advokátskej kancelárie pracovala šesť rokov v UniCredit Bank, kde získala cenné skúsenosti najmä z oblasti vymáhania a reštrukturalizácie úverových pohľadávok banky a taktiež pracovala na pozícii advokátky v niekoľkých popredných slovenských advokátskych kanceláriách.


HAVEL & PARTNERS s.r.o., advokátska kancelária

 
Centrum Zuckermandel
Žižkova 7803/9
811 02  Bratislava
 
Tel.:    +421 232 113 900
Fax:    +421 232 113 901


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk