3.7.2020
ID: 4836

Advokátska kancelária Bird & Bird posilňuje svoj tím na Slovensku

d5c7c1d46dc80b88fa801b436024f93a/Bird & Bird_logo.png
Zdroj: Bird & Bird

Od júla 2020 sa novou posilou bratislavského tímu Bird & Bird stal Ivan Kisely na pozícii Counsel.

Ivan prináša viac ako 12 rokov odborných skúseností prevažne v oblasti korporátneho a zmluvného práva, fúzií a akvizícií so zameraním na špecifiká automobilového a obranného priemyslu.

Ivan poskytuje právne poradenstvo prevažne v otázkach fúzií, akvizícií, reštrukturalizácií, správy a vedenia spoločností. Okrem toho má rozsiahle skúsenosti s poskytovaním právnej podpory v oblasti verejného práva, a to najmä verejného obstarávania a compliance.

Časť svojej právnej praxe strávil na pozícii vedúceho právnika významného európskeho prevádzkovateľa vysokovýkonných dobíjacích staníc pre elektrické automobily, kde mal možnosť rozšíriť si odborné znalosti  v oblasti elektromobility, autonómneho riadenia, umelej inteligencie a ďalších aspektov, ktoré prinášajú inovácie v automobilovom priemysle.


Ivan Kisely

Okrem spoločností z automobilového priemyslu, Ivan poskytuje poradenstvo širokému spektru klientov z ďalších priemyselných odvetví ako je energetika, stavebníctvo, informačné technológie, herný priemysel, ako aj obranný priemysel.

Ivan pôsobí už 12 rokov ako externý lektor Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave pre oblasť obchodného práva a je vyhľadávaným prednášajúcim pre oblasti svojho zamerania.

Pred nástupom do Bird & Bird pracoval v inej renomovanej medzinárodnej advokátskej kancelárii.

 

Bird & Bird s.r.o. advokátska kancelária

Apollo Business Center II
Prievozská 4/A,
821 09 Bratislava

Tel:    +421 232 332 800
e-mail: bratislava@twobirds.com


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk