4.7.2022
ID: 5476

Advokátska kancelária HAVEL & PARTNERS má 2 nových partnerov, celkom sa na seniornejšie pozície posúva 14 právnikov

2e131f2773e4965baf626bc936fe3073/HAVEL PARTNERS_SK_logo_inverzni.png
Zdroj: HAVEL & PARTNERS

V advokátskej kancelárii HAVEL & PARTNERS je už tradične začiatok druhého polroka spojený s vlnou kariérnych postupov. Novými partnermi kancelárie sa k 1. júlu 2022 stávajú Martin Ráž a Dalibor Kovář a kariérne postupuje aj ďalších 12 právnikov na troch úrovniach seniority.

„Špičkovú právnickú firmu udržia na vrchole jedine vynikajúci právnici. Aj preto u nás rozvíjame motivačné prostredie s jasnou vidinou kariérneho rastu, často oveľa rýchlejšieho ako u konkurencie. Martin Ráž aj Dalibor Kovář, ktorí rozširujú vedenie kancelárie, sú významnými oporami našich právnych tímov a ich prínos pre HAVEL & PARTNERS je dlhodobo kľúčový,“ hovorí k personálnym zmenám riadiaci partner Jaroslav Havel. 

Martin Ráž doposiaľ v kancelárii pôsobil na pozícii counsel. Špecializuje sa na oblasť nehnuteľností a stavebníctva, zmluvné právo, medzinárodné právo súkromné ​​(cezhraničné obchody a investície), komplexné súdne a správne konania a oblasť verejného sektora a regulácií. Podieľal sa na stovkách transakcií, obchodných prípadov a sporov, často s európskym či zahraničným prvkom.

Dalibor Kovář sa na úroveň partnera posúva z pozície vedúceho advokáta. Špecializuje sa na elektronické právne úkony a digitálnu transformáciu v oblasti práva, na právo duševného vlastníctva, informačné technológie, e-commerce, legislatívu a zmluvné právo. Má skúsenosti s viac ako stovkou transformačných projektov, klientom pomáha s efektívnejším obchodným využitím dát či vhodným právnym prístupom k inovatívnym technológiám. Podieľal sa na príprave zákona o bankovej identite či zákona o práve na digitálne služby.

Na pozíciu counsel boli ďalej povýšení Robert Porubský, Pavlína Krušinová, Jan Fikar, Šimon Hradilek a Kateřina Surková.

Vedúcimi advokátmi sa stávajú Petra Tomšů, Vladimir Ivanov, Martin Šimek a Roman Světnický. Skupinu senior advokátov tiež rozširujú Mária Kopecká, Róbert Gašparovič a Jiří Nečas.

K povýšeniu došlo aj na neprávnickej pozícii; novou event manažérkou HAVEL & PARTNERS sa tak k rovnakému dátumu stáva Jasna Zejnilović.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk