25.3.2024
ID: 6032

Chambers and Partners Europe 2024

32af6cfea56d0e0b14adef0c478c4262/Evershed_200x300pix.jpg
Zdroj: Eversheds Sutherland

Advokátska kancelária Eversheds Sutherland Česká republika a Slovensko sa opäť umiestnila v rebríčku Chambers and Partners v oblasti pracovného práva, korporátneho práva/fúzií a akvizícií a energetiky.

Chambers and Partners je popredná medzinárodná nezávislá spoločnosť zaoberajúca sa právnym výskumom a právne firmy a jednotliví právnici sú zaradení do „bandov“ od 1 (najvyššie) po 6 (najnižšie), pričom umiestnenie v ktoromkoľvek pásme je významným úspechom.

Pražská advokátska kancelária Eversheds Sutherland získala 14. rok po sebe ocenenie za pracovné právo. Umiestnenie v pásme BAND 2 svedčí o vysokej kvalite služieb a zaraďuje Eversheds Sutherland medzi 5 najlepších advokátskych kancelárií v oblasti pracovného práva v Českej republike. Kancelária je tiež už 13. rok po sebe hodnotená za oblasť korporátneho práva a fúzií a akvizícií (BAND 4).

Eversheds Sutherland Slovensko sa už 6. rok po sebe umiestnila v BAND 3 v oblasti pracovného práva a po ôsmykrát aj v oblasti energetiky, pričom individuálne ocenenie v tom istom odvetví získala po piatykrát Annamária Tóthová, partnerka bratislavskej kancelárie.

Vybrané hodnotenia klientov z pražskej a bratislavskej kancelárie:„Keby všetci pracovali ako Eversheds, môj život by bol oveľa jednoduchší.“

„Tím dokáže vysvetliť každý detail a právnu terminológiu v bežnom jazyku, vie, o čom hovorí, reaguje rýchlo a robí všetko nad rámec svojich povinností.“

Tento rok Eversheds Sutherland oslavuje 20 rokov od založenia firmy a 5 rokov od pripojenia ku globálnej sieti Eversheds Sutherland, ktorá ponúka klientom komplexnú právnu podporu vo všetkých významných jurisdikciách.

 


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk