6.5.2019
ID: 4473

Dentons sa presťahuje do Sky Park Offices

62cdfd9d5e6c7a3041c7c2e54621d923/Dentons.png
Zdroj: Dentons Europe CS LLP

Penta Real Estate, developer kancelárskeho projektu Sky Park Offices, podpísala nájomnú zmluvu s advokátskou kanceláriou Dentons. Tá po dokončení projektu obsadí jedno celé poschodie budovy na takmer 1200 m2. Výstavba Sky Park Offices sa začala v lete minulého roka, ukončená by mala byť v júli 2020.

„Sky Park Offices má potenciál byť skutočným centrom biznisu v Bratislave a sme veľmi radi, že spoločnosť ako Dentons si ho vybrala ako svoje nové sídlo. Aj keď bude výstavba budovy dokončená až v lete budúceho roka, už teraz evidujeme ďalších veľkých záujemcov o prenájom priestorov,“ hovorí Ján Bryndza, riaditeľ oddelenia leasingu v Penta Real Estate Slovensko.

„Presťahovanie sa do nových priestorov predstavuje pre Dentons významný krok,“ hovorí Peter Kubina, Managing partner v Dentons. „Našou stratégiou je byť právnickou firmou číslo jedna v strednej a východnej Európe a na dosiahnutie tohto cieľa chceme investovať do rozširovania našich kapacít v Bratislave. Potrebujeme kancelárske priestory, ktoré nám nielenže umožnia rast, ale budú tiež spĺňať vysoké globálne štandardy, ktoré ľudia očakávajú od najväčšej svetovej advokátskej kancelárie. Veríme, že nové moderné priestory nám poskytnú potrebnú kvalitu a pracovný komfort. Dôležitým faktorom pri rozhodovaní bola okrem iného aj výborná lokalita,“ dodáva.



Business Garden Štefánikova
Štefánikova 15
Bratislava, 811 05

Tel.:   +421 2 2066 0111


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk