7.6.2019
ID: 4502

Do HAVEL & PARTNERS nastúpil Vladek Krámek, dlhoročný riaditeľ právneho a compliance oddelenia spoločnosti Fincentrum

79b21553066825aadc656e851e8b1efc/Havel & Partners.png
Zdroj: HAVEL & PARTNERS s.r.o.

Najväčšia česko-slovenská advokátska kancelária HAVEL & PARTNERS opäť personálne posilňuje. Po príchode skúseného manažéra a in-house právnika Josefa Adama, o ktorom sme informovali v tlačovej správe tu, nastúpil v priebehu mája na pozíciu counsel Vladek Krámek, dlhoročný riaditeľ právneho a compliance oddelenia spoločnosti Fincentrum a člen jej predstavenstva.

„Vladek je výraznou posilou nášho tímu zameraného na poradenstvo privátnym klientom. Tých máme celkom okolo 250 a patria medzi nich najvýznamnejší českí a slovenskí podnikatelia, vlastníci rodinných firiem, vrcholoví manažéri a významné osobnosti verejného života, vrátane umelcov a špičkových športovcov. Naše služby šité na mieru využíva i cca tretina najbohatších Čechov a Slovákov a ich rodinní príslušníci. Vzhľadom na to, že počet týchto najbohatších klientov v posledných rokoch neustále rastie, posilňujeme priebežne i náš právno-daňový tím, ktorý momentálne tvorí viac ako 20 senior právnikov. Vladek sa taktiež zapojí do projektov ďalšieho z našich najväčších a najskúsenejších tímov - poradenskej skupiny pre oblasť bankovníctva a financií,“ hovorí k nástupu nového kolegu riadiaci partner kancelárie Jaroslav Havel.

Pred nástupom do HAVEL & PARTNERS pôsobil Vladek Krámek od roku 2007 v skupine Fincentrum. So svojím tímom mal na starosti komplexnú právnu agendu spoločností skupiny Fincentrum v Čechách i na Slovensku, vrátane agendy compliance a AML. Jeho hlavnou úlohou bolo udržiavať nastavenie spoločností v súlade s neustále sa vyvíjajúcou národnou i európskou legislatívou a implementovať všetky zmeny do obchodných procesov jednotlivých spoločností.
Vladek vyštudoval Právnickú fakultu Univerzity Karlovej v Prahe, kde tiež získal v roku 2008 titul doktora práv v odbore medzinárodného práva. V rokoch 2005-2007 pôsobil dva roky v poprednej českej advokátskej kancelárii PRK Partners. Hovorí plynule po anglicky. Vo voľnom čase sa venuje golfu.

Vladek Krámek

Vladek Krámek


Centrum Zuckermandel
Žižkova 7803/9
811 02  Bratislava

Tel.:    +421 232 113 900
Fax:    +421 232 113 901


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk