21.2.2022
ID: 5358

HAVEL & PARTNERS ôsmykrát po sebe získava titul najžiadanejšieho zamestnávateľa medzi advokátskymi kanceláriami

bf4ff9cb0d63daa0f2d75229a9e0def3/HAVEL PARTNERS_SK_logo_inverzni.png
Zdroj: HAVEL & PARTNERS

Advokátska kancelária HAVEL & PARTNERS zvíťazila v ankete TOP Zamestnávatelia a ôsmykrát po sebe sa stala najžiadanejším zamestnávateľom medzi advokátskymi kanceláriami v Českej republike. V ankete, ktorú každoročne organizuje Asociácia študentov a absolventov, hlasujú študenti českých vysokých škôl. Tí hodnotia firmy podľa kritérií ako sú pracovné prostredie, spoločenská zodpovednosť, odborné zázemie či vyhliadky na budúce vysoké príjmy, a volia tak najatraktívnejších zamestnávateľov v jednotlivých odboroch.

„Je skvelé, že pre študentov právnických fakúlt zostávame na trhu práce ich prvou voľbou,“ hovorí k oceneniu riadiaci partner Jaroslav Havel. „Vyhľadávanie talentovaných a cieľavedomých študentov a absolventov je pre nás úplne zásadné. Sme si vedomí toho, že úspešnú firmu tvoria predovšetkým ľudia, ktorí pre ňu radi pracujú a majú možnosť sa v rámci nej rozvíjať. Preto naša úloha náborom zďaleka nekončí; študentom ponúkame nielen stabilné zázemie najväčšej nezávislej advokátskej kancelárie na stredoeurópskom trhu, ale umožňujeme im predovšetkým ďalej profesijne rásť.“

HAVEL & PARTNERS má v súčasnosti už 290 právnikov a daňových poradcov. Poskytuje komplexné právne a daňové služby vo všetkých oblastiach práva a podnikania celkom 2 500 klientom, medzi ktorých patria najvýznamnejšie české a zahraničné firmy i úspešní podnikatelia. Študenti a absolventi právnických fakúlt tak majú možnosť podieľať sa na špičkovom poradenstve vo svete veľkej advokácie, v ktorom sa reálne stretávajú s tou najnáročnejšou klientelou. Zároveň majú možnosť si v praxi vyskúšať aj pre nastupujúcu právnickú generáciu atraktívne odbory budúcnosti ako sú digitalizácia, technológie, ESG, private equity či venture capital.

„Rád by som študentom za ich hlasovanie v ankete TOP Zamestnávatelia poďakoval. Teší ma, že nás vnímajú ako stabilnú, silnú a dôveryhodnú firmu, ktorá im môže ponúknuť výnimočnú príležitosť na vstup do sveta advokácie aj ich ďalší kariérny rozvoj,“ komentuje prvé miesto v ankete personálny riaditeľ HAVEL & PARTNERS Daniel Soukup. „Od začiatku u nás majú mladí perspektívni profesionáli šancu využívať unikátne, rokmi budované firemné know-how a vedenie skúsenejších kolegov, a často sa tak rýchlo dostávajú k mimoriadne zaujímavým prípadom,“ dodáva.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk