8.4.2021
ID: 5055

HAVEL & PARTNERS už po šiestykrát získala prestížne ocenenie Czech Business Superbrands udeľované najlepším značkám na trhu

f1ccc3c780f64ed5af2a42049b79bbc6/HAVEL PARTNERS_SK_logo_inverzni.png
Zdroj: HAVEL & PARTNERS

Najväčšia a najúspešnejšia česko-slovenská advokátska kancelária HAVEL & PARTNERS získala prestížne ocenenie Czech Business Superbrands pre rok 2021. Umiestnením v rebríčku, v ktorom porota hodnotí značky podľa kritérií akými sú povedomie, budovanie brandu, inovácie či prestíž, sa kancelária zaradila medzi značky s vynikajúcou povesťou, s ktorými si zákazníci spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah. Titul, ktorý sa udeľuje v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch na základe jednotných kritérií a metód organizácie Superbrands, získala ako jediná advokátska kancelária v Českej republike tiež v rokoch 2014, 2015, 2016, 2019 a 2020.

„Minulý rok bol pre nás všetkých mimoriadne ťažký a o to viac si vážime získanie tých najprestížnejších globálnych i domácich ocenení. Sme radi, že sa nám okrem najprestížnejšieho medzinárodného ocenenia pre právnické firmy Chambers Europe Awards a domáceho ocenenia Právnická firma roka podarilo uspieť aj v čisto biznisovom rebríčku Czech Business Superbrands. Budovanie vynikajúcej povesti našej značky je kontinuálny, dlhodobý a nikdy nekončiaci proces, v ktorom sme napriek zložitým podmienkam spojeným s koronavírusovou krízou obstáli. Celému tímu HAVEL & PARTNERS preto patrí veľké poďakovanie za to, že sa so svojím pracovným nasadením, lojalitou a tímovou prácou podieľal na budovaní dobrého mena našej značky. Rovnako tak ďakujeme našim klientom, ktorí často taktiež patria medzi rešpektovaných lídrov a nositeľov tohto ocenenia vo svojich odboroch,“ komentuje získanie titulu pre najlepšie české značky zakladateľ a riadiaci partner kancelárie Jaroslav Havel.

Medzinárodný program Superbrands, ktorý odštartoval pred 27 rokmi vo Veľkej Británii a v súčasnej dobe je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek, vyberá tie najlepšie značky v Českej republike už od roku 2013. Do programu Superbrands sa jednotlivé značky nemôžu samy prihlásiť, ale musia prejsť nezávislým výberovým procesom, pri ktorom porotcovia pri nominácii relevantných značiek najprv vychádzajú z databázy všetkých registrovaných obchodných známok, ktoré na tento účel uvoľňuje český Úrad priemyselného vlastníctva. Nominácia sa ďalej opiera o údaje o hospodárskych  výsledkoch, ktoré Superbrands generuje v spolupráci so spoločnosťou Bisnode špecializujúcou sa na obchodné dáta. Konečné slovo o udelení titulu Superbrands v danom roku má potom odborná komisia zložená z rešpektovaných profesionálov z oblasti biznisu, komunikácie, marketingu, médií a marketingového výskumu.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk