18.6.2020
ID: 4826

Tím nehnuteľností HAVEL & PARTNERS posilňuje; na pozíciu counsel nastupuje Ladislav Haladej

a5eb3fa7f136f58f67e18aed47378123/HAVEL & PARTNERS_logo.png
Zdroj: HAVEL & PARTNERS

Poradenskú skupinu kancelárie HAVEL & PARTNERS zameranú na oblasť nehnuteľností, stavebníctva a životného prostredia rozšíril na pozícii counsel Ladislav Haladej. V tíme, ktorý je jedným z najväčších s touto špecializáciou na Slovensku a v Českej republike a v širšom poňatí tvorí viac ako 30 právnikov vrátane 7 partnerov, sa bude Ladislav zameriavať na komplexné real estate poradenstvo, predovšetkým na development nehnuteľností vo všetkých jeho fázach.

„V oblasti poskytovania právnych služieb týkajúcich sa nehnuteľností, stavebníctva a investičných projektov vrátane ich financovania máme vďaka veľkosti nášho tímu a odbornému know-how zásadný podiel na slovenskom a českom právnom trhu. Na nasledujúcich 10 rokov je ďalší rozvoj tejto oblasti hlavnou prioritou a venujeme jej maximálne úsilie. Vytvárame strategický programový dokument „Nehnuteľnosti  2020–2030“ a pozeráme sa na túto problematiku veľmi komplexne,“ vysvetľuje zakladateľ a riadiaci partner kancelárie Jaroslav Havel. „Súčasťou tejto stratégie je aj personálne posilnenie tímu, preto som rád, že sa Ladislav stal členom nášho realitného tímu. Vďaka svojim viac než desaťročným skúsenostiam, ktoré získal pri poskytovaní právneho poradenstva významným slovenským developerom pôsobiacim v rámci celej Európy, pre nás bude pri realizácii našich cieľov na realitnom trhu veľkou posilou,“ dodáva k nástupu nového kolegu Havel. 

Haladej
Ladislav Haladej

Ladislav Haladej získal titul magister práv a akademický titul doktor práv na Právnickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. V roku 2010 úspešne absolvoval advokátske skúšky pri Slovenskej advokátskej komore. Pred nástupom do HAVEL & PARTNERS pracoval Ladislav ako advokát špecializujúci sa na právo nehnuteľností, developerské a stavebné právo v advokátskej kancelárii RELEVANS v Bratislave. Prax tiež získaval v Law & Trust - Advokátska kancelária, kde bol zodpovedný za poskytovanie komplexných právnych služieb v slovenskom aj anglickom jazyku  významnému  slovenskému developerovi komerčných nehnuteľností HB Reavis Group.



Centrum Zuckermandel
Žižkova 7803/9
811 02  Bratislava

Tel.:    +421 232 113 900
Fax:    +421 232 113 901


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk