Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
10.6.2021
ID: 5117

Dentons predstavuje „Dentons Global Advisors[1]“ spolu s Albright Stonebridge Group a poprednými lídrami v oblasti poradenstva

ed3ce893010d21bddff2ac735e58c192/Dentons.png
Zdroj: Dentons Europe CS LLP

So zakladajúcim členom Albright Stonebridge Group, tento posun predstavuje prvý krok v budovaní novej poradenskej spoločnosti, po ktorej bude nasledovať ďalšia expanzia v rámci celého sveta. Míľnik v dlhodobej Dentons vízii byť viac než len právnickou firmou pre klientov.

Dentons, najväčšia právnická firma na svete, dnes oznámila vznik Dentons Global Advisors, elitnej multidisciplinárnej poradenskej spoločnosti, ktorá poskytuje komplexné strategické poradenstvo a  podporu klientom, ktorí sú vystavovaní rozmanitým príležitostiam a výzvam zahŕňajúcim právne, reputačné, finančné, regulačné, geopolitické a vládne oblasti.

Dentons Global Advisors tvorí zakladajúci člen Albright Stonebridge Group a tím skúsených lídrov právneho poradenstva, vrátane Eda Reillyho, ktorý bude pôsobiť ako výkonný riaditeľ. Spoločnosť má odborníkov vo finančných a regulačných centrách po celom svete, s ďalším pokrytím prostredníctvom zastúpenia spoločnosti Dentons v 204 mestách v 81 krajinách.

Vedená tímom 11 riaditeľov a predsedníčkou, ctihodnou Madeleine K. Albrightovou, v poradí 64. ministerkou zahraničných vecí Spojených štátov, spoločnosť Albright Stonebridge Group má rozsiahle skúsenosti s pomocou pre klientov porozumieť a orientovať sa na medzinárodných trhoch s využitím odborných znalostí získaných na najvyšších úrovniach verejnej správy a podnikania.

„Sme hrdí na to, že sme zakladajúcim členom Dentons Global Advisors,“ uviedla ministerka Albrightová, predsedníčka Albright Stonebridge Group. „Za posledných dvadsať rokov sme získali bezkonkurenčné strategické a poradenské schopnosti a vybudovali sme si reputáciu riešiteľov najťažších problémov s pozitívnym dopadom na celý svet. Sme radi, že sme našli partnerov, ktorí zdieľajú našu víziu a majú doplňujúce odborné znalosti. Tento vzrušujúci nový projekt poskytne nášmu tímu ešte viac príležitostí a prinesie nesmierne výhody našim klientom s rozsiahlymi potrebami.“

Dentons Global Advisors sa špecializuje na služby obchodnej diplomacie; poradenstva v oblasti kapitálových trhov; transakčného poradenstva; krízového riadenia, sporovej agendy, korporátneho umiestňovania spoločností; ako aj na poradenstvo v oblasti obchodného a geopolitického rizika. Spoločnosť má v úmysle rozšíriť svoje poradenské služby o tie, ktoré pomáhajú klientom zachytiť príležitosti, navigovať zmeny, posudzovať a zmierňovať riziká, riešiť vládne výzvy a v konečnom dôsledku tak zvyšovať firemnú hodnotu.

„Za menej ako desať rokov spoločnosť Dentons vybudovala najväčšiu právnickú firmu na svete a v partnerstve s Dentons Global Advisors plánujeme pokračovať v rozširovaní našej ponuky elitných poradenských služieb s geografickým dosahom, ktorý nám umožní uspokojiť potreby všetkých našich klientov,“ uviedol Joe Andrew, globálny predseda predstavenstva Dentons a člen predstavenstva spoločnosti Dentons Global Advisors. „S 20 000 ľuďmi v 204 mestách v 81 krajinách vidíme, že naši klienti vstúpili do novej dynamickej dekády, kde sa od nich vyžaduje, aby riešili väčšie a obšírnejšie problémy ako kedykoľvek predtým a kde potrebujú koordinované poradenské služby, ktoré im pomôžu dosiahnuť všetky ich ciele.“

Zatiaľ čo spoločnosť Dentons Global Advisors je nezávislá od spoločnosti Dentons a bude spolupracovať s ďalšími poradenskými, právnickými, účtovníckymi firmami a poskytovateľmi profesionálnych služieb z rôznych oblastí, jej jedinečné spojenie a kombinácia so spoločnosťou Dentons poskytne klientom jedinečnú príležitosť využiť širokú škálu odborných znalostí a v prípade potreby aj hladký priebeh ich realizácie.

„Popredné svetové spoločnosti požadujú holistické, integrované a viacrozmerné riešenia, ktoré odrážajú situácie, ktorým čelia,“ uviedol Elliott Portnoy, globálny riaditeľ spoločnosti Dentons. „Sme si istí, že výkonné tímy a členovia predstavenstiev okamžite spoznajú akú jedinečnú hodnotu má partnerstvo s poradenskou spoločnosťou, ktorá spolupracuje ruka v ruke s najväčšou právnickou firmou na svete, najmä keď dohliada na ich najcitlivejšie a najtajnejšie záležitosti, ako sú transakcie, krízy, vyšetrovania alebo spory.“

Dentons Global Advisors je vedená Edom Reillym, renomovaným odborníkom v oblasti profesionálnych služieb, známy syntetizáciou politických, trhových a reputačných aspektov do inovačných stratégií, ktoré podporujú obchodné priority klientov.

„Dentons Global Advisors sa zrodila z diskusií s Joeom Andrewom and Elliottom Portnoyom. Sledovali sme ako sa pravidelne prekrývajú právnické výzvy a politické otázky a to vytvorilo potrebu integrovať právne a poradenské riešenia,“ povedal Reilly. „Schopnosť využívať globálne skúsenosti, vynikajúcu reputáciu, špičkové schopnosti a talent skupiny Albright Stonebridge Group, robí ponuku pre klientov ešte atraktívnejšou.“

K Reillymu sa pridajú v manažérskom tíme Dentons Global Advisors skúsení lídri globálnych poradenských spoločností, ktorí poskytujú poradenstvo niektorým z najúspešnejších spoločností na svete. Do tejto skupiny patrí Deborah Scott, riaditeľka EMEA a Adam Cubbage, riaditeľ New Yorku, ktorí v Dentons Global Advisors budujú oddelenie krízového a sporového manažmentu, poradenstva v oblasti kapitálových trhov a ponúk korporátneho umiestňovania spoločností.

„Dentons Global Advisors sa aktívne snaží spojiť sily s podobne zmýšľajúcimi poradenskými spoločnosťami a prijíma nových výnimočných jednotlivcov, povzbudzovaných komplexnými klientskymi úlohami na globálnej škále,“ uviedol Scott. „Naši odborníci môžu očakávať kolaborujúce, rozmanité a flexibilné pracovné prostredie s podnikateľskou kultúrou a minimálnou byrokraciou.“

Dentons bude kľúčovým spolupracovníkom, menšinovým akcionárom a poskytovateľom podporných služieb spoločnosti Dentons Global Advisors.

 

[1] Dentons Globálni Poradcovia


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk