Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
19.7.2021
ID: 5145

Dentons predstavuje vydanie svojej príručky „Investovanie do projektov v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov v Európe“ pre rok 2021

4f330fe4b9308a48848499e135a8aa67/Dentons.png
Zdroj: Dentons Europe CS LLP

Keďže EÚ a národné vlády majú v úmysle využiť zotavovanie sa z krízy COVID-19 ako odrazový mostík na dosiahnutie nových ambicióznych cieľov politiky v oblasti klímy a ekologických energií, predstavujeme našu každoročnú aktualizáciu stavu právnych, politických a obchodných iniciatív v rámci európskeho sektoru obnoviteľných zdrojov energie.

Vydanie našej príručky pre rok 2021 „Investovanie do projektov v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov v Európe“ kombinuje zhora nadol analýzu EÚ a iných regionálnych trendov s zdola nahor prieskumom vývojových trendov na vnútroštátnej úrovni po roku neobvyklých zmien, vrátane COVID-19, Brexitu a objavenia vodíka ako jedného z hlavných prvkov politiky v oblasti obnoviteľných zdrojov energie.

Na politickej úrovni väčšina členských štátov EÚ má v súčasnosti prijaté národné energetické a klimatické plány, ktoré zodpovedajú súčasným cieľom EÚ v oblasti znižovania emisií skleníkových plynov do roku 2030. Avšak, stále zostáva veľa práce na ich realizáciu, obzvlášť keď sa EÚ a ďalší usilujú o prijatie prísnejších cieľov do roku 2030, ktoré zodpovedajú dosiahnutiu nulových čistých cieľov do roku 2050.

Stiahnite si vydanie príručky Dentons „Investovanie do projektov v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov v Európe“ pre rok 2021. Príručka zdôrazňuje kľúčové regulačné vývojové trendy a poskytuje prehľad o vyhliadkach projektov v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov v 21 jurisdikciách v celej Európe a strednej Ázii.

Spoločnosť Dentons pripravila túto príručku v spolupráci s agentúrou BloombergNEF, popredným poskytovateľom primárneho výskumu čistej energie, modernej dopravy, digitálneho priemyslu, inovatívnych materiálov a komodít.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk