Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
13.5.2020
ID: 4793

Partnerstvo s Alianciou Grimaldi

a8d12c5107f4ef84610953cc4cb2cc56/Vojcik_logo.png
Zdroj: Vojčík & Partners


Advokátska kancelária Vojčík & Partners sa stala novým členom medzinárodnej aliancie nezávislých advokátskych kancelárií Grimaldi a je výhradným zástupcom Aliancie Grimaldi pre slovenský trh. Advokátska kancelária Vojčík a Partners, ako zakladajúci člen aliancie Collegium, pôsobiacej aj v Českej republike a v Maďarsku, tým výrazne rozširuje svoju medzinárodnú spoluprácu.

„Slovenská republika predstavuje pre Taliansko dôležitú obchodnú príležitosť, a preto sme veľmi radi, že môžeme v uvedenej krajine pôsobiť s firmou Vojčík & Partners s.r.o., známou svojou profesionalitou.“: uvádza Francesco Sciaudone, Managing Partner Grimaldi.

Rýchlo sa rozširujúca Aliancia Grimaldi už pôsobí v týchto krajinách: Albánsko, Saudská Arábia, Argentína, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Čile, Kolumbia, Chorvátsko, Cyprus, Česká republika, Egypt, Salvádor, Spojené arabské emiráty, Guatemala, Honduras, India, Irak, Taliansko, Severé Macedónsko, Čierna Hora, Omán, Panama, Paraguaj, Poľsko, Portugalsko, Spojené kráľovstvo, Rumunsko, Rusko, Srbsko, Slovinsko, Španielsko, Švajčiarsko, Tunisko, Turecko, Uruguaj a USA. Očakáva sa, že v nasledujúcich týždňoch sa pripoja ďalší členovia.

 
Vojčík & Partners, law firm

Headquarters Košice:
Rázusova 13
040 01 Košice

tel.: +421 (55) 6230111
fax.: +421 (55) 6230112
mail.: kosice@vojcik.eu


 


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk