Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
13.9.2019
ID: 4585

RELEVANS posilňuje svoj tím v oblasti M&A, obchodného práva a v oblasti energetiky

3fead39cae500594f2a184b5ee8cbbd1/Advokatska kancelaria RELEVANS s.r.o. _logo.png
Zdroj: RELEVANS

Advokátska kancelária RELEVANS rozšírila svoj tím právnikov o advokátku Katarínu Goldbergerovú a advokátsku koncipientku Zuzanu Rosinovú.


Mgr. Katarína Goldbergerová

Katarína Goldbergerov
á

Katarína Goldbergerová je advokátka, ktorá pred príchodom do RELEVANS pôsobila na viacerých pozíciách v medzinárodnej advokátskej kancelárii v Bratislave, kde sa venovala najmä poradenstvu pre renomované spoločnosti pôsobiace v oblasti elektroenergetiky a pre priemyselné podniky. Taktiež sa podieľala na vyjednaní a realizácii významných transakcií v energetickom sektore v regióne strednej a východnej Európy.

Katarína sa v RELEVANS okrem komplexného poradenstva v oblasti regulácie energetiky venuje aj fúziám a akvizíciám, príprave zmlúv a vypracovaniu právnych analýz.


Zuzana Rosinová

Zuzana Rosinová

Zuzana Rosinová pracovala počas vysokoškolského štúdia aj po jeho ukončení taktiež v prostredí medzinárodných advokátskych kancelárii. V RELEVANS nadviazala na svoje predchádzajúce skúsenosti a zameriava sa najmä na právne poradenstvo v oblasti obchodného práva, fúzií a akvizícií, cenných papierov, daňového a pracovného práva, regulatoriky a ochrany osobných údajov.

Lucia Baranová, partnerka RELEVANS k tomu uvádza: „Od našich klientov dostávame veľké množstvo zaujímavých a komplexných zadaní. Neustále preto hľadáme talentovaných právnikov, ktorí majú skutočný záujem o právo a sú tímovými hráčmi. Sme veľmi radi, že sa náš tím rozšíril o ďalších kvalitných ľudí a verím, že naša spolupráca bude obojstranne prospešná a obohacujúca.“


Advokátska kancelária RELEVANS s.r.o.

Dvořákovo nábrežie 8/A
811 02 Bratislava

Tel.: +421 2 323 54 602
Fax: +421 2 594 18 115


PFR 2019



© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk