29.11.2018
ID: 4308

Ružička Csekes sa mení na RUŽIČKA AND PARTNERS

e5c9d7779fd951960b72891fc5dfc45c/Ruzicka Csekes.png
Zdroj: RUŽIČKA AND PARTNERS

Po viac ako 25 rokoch úspešnej praxe sa JUDr. Erika Csekes, managing partnerka a spoluzakladateľka advokátskej kancelárie Ružička Csekes s. r. o., rozhodla ukončiť svoje aktívne pôsobenie na slovenskom právnom trhu. Na základe tohto rozhodnutia zaniká tiež jej partnerstvo v kancelárii Ružička Csekes. Kancelária v tejto súvislosti zmení svoje obchodné meno a od 28. 11. 2018 bude pôsobiť ako RUŽIČKA AND PARTNERS s. r. o.

Moja voľba sa nerodila jednoducho, no po mnohých rokoch intenzívneho nasadenia v právnom biznise som sa potrebovala vydať iným smerom. Okrem toho som presvedčená, že kancelária, ktorú som celé tie roky budovala spolu s ostatnými kolegami, dosiahla takú vysokú úroveň profesionality a stability, že môj odchod nebude mať na jej ďalšie pôsobenie negatívny dopad.“, vysvetľuje JUDr. Erika Csekes. 

JUDr. Jaroslav Ružička, PhD, managing partner kancelárie dodáva: „Nie je to úplne bežná situácia, no život prináša i takéto momenty. Rozhodnutie Eriky Csekes sme medzi partnermi kancelárie prijali s porozumením. Uvedomujeme si, že nám bude chýbať jej profesionálny a rokmi praxe erudovaný pohľad, no zároveň úprimne rozumieme dôvodom, ktoré ju k tomu viedli. Do budúcnosti hľadíme s otvorenou mysľou. Ako jedna z najväčších, najstarších a najoceňovanejších advokátskych kancelárií na Slovensku disponujeme dostatkom odborných kapacít, aby sme sa s touto zmenou vyrovnali a naďalej poskytovali našim klientom špičkové právne služby na stabilne vysokej úrovni bez najmenšieho zaváhania. Erike Csekes sme veľmi vďační za všetko, čo pre kanceláriu a jej prosperitu urobila a želáme jej veľa šťastia a úspechov na jej ďalšej ceste." 



Vysoká 2/B
811 06 Bratislava

Tel.:       +421 2 3233 3444
Fax:       +421 2 3233 3443
e-mail:    office-ba@r-c.sk


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk