Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
19.8.2021
ID: 5189

SingleCase hlási rekordný rast a spoluprácu s lídrami advokátskeho trhu

340e21c4831c51dd8854c43fb7e28b74/SingleCase - Logo_2021png.png
Zdroj: Single Case

Priekopník právnických inovácií v Česku, spoločnosť SingleCase, prekonala hranicu 400 klientov s viac ako 4 tisíc užívateľmi. Medzi nimi sú napríklad Rowan Legal, popredná česká a slovenská advokátska kancelária s viac ako 30-ročnou tradíciou alebo Grant Thornton, najrýchlejšie rastúca poradenská firma na českom trhu.

Inovatívna právno-technologická firma SingleCase už siedmym rokom víri vody inovácií v Česku. Nedávno sa tímu pod vedením Lucie Tvarůžkovej a Pavla Krkošky podarilo zapojiť elitných hráčov na trhu. "Medzi najväčších klientov v poslednej dobe patrí oceňovaná česká advokátska kancelária PRK Partners a Rowan Legal alebo najvýznamnejšia slovenská kancelária RUŽIČKA AND PARTNERS," hovorí Lucia Tvarůžková, managing partnerka v poprednej českej LegalTech spoločnosti SingleCase. Okrem českých a slovenských kancelárií pomáha SingleCase tiež českej pobočke globálnej advokátskej kancelárie Taylor Wessing, ktorá pomáha najinovatívnejším ľuďom a podnikom na svete.

SingleCase aj napriek koronavírovým obmedzeniam prekonali hranicu 400 klientov, medzi ktorými sú okrem advokátskych kancelárií tiež patentové kancelárie, účtovnícke a daňové firmy. "Ide napríklad o najväčšiu patentovú kanceláriu Rott, Růžička & Guttmann alebo českú pobočku medzinárodnej poradenskej spoločnosti Grant Thornton, ktorá vznikla zlúčením štyroch veľkých českých daňových a účtovníckych kancelárii a do SingleCase previedla viac ako 450 užívateľov," opisuje Pavel Krkoška, ​​riaditeľ a spoluzakladateľ Single Case.

Celkovo využíva pravidelne inovatívne prostredie SingleCase k svojej práci cez 4 tisíc právnikov a ďalších expertov. "Zameriavame sa na slabé miesta v chode kancelárií – efektívne vykazovanie, rýchlu fakturáciu, novinkou je digitálna komunikácia s ich zákazníkmi, a vďaka tomu sa nám darí rýchlo rásť," hovorí Lucia Tvarůžková.

SingleCase aj vďaka nedávnym akvizíciám hlási medziročný nárast práce o 150 percent. S klientmi sa LegalTech experti aktuálne zameriavajú na tri oblasti. Tou prvou je efektívne riadenie kancelárie, druhou je zmena pohľadu právnikov na to, čo ponúkajú svojim zákazníkom a ako svoje služby digitalizovať. Poslednou kľúčovou oblasťou posledných rokov je kyberbezpečnosť. Aj preto experti zo SingleCase nedávno vydali Desať overených pravidiel, ako sa pred takými útokmi efektívne brániť.

Na jeseň chystá SingleCase uvedenie celého radu noviniek – medzi nimi napríklad CRM modul pre správu klientov a spisov alebo nový modul fakturácie. Na začiatku budúceho roka potom spustí mobilnú aplikáciu pre zabezpečenú komunikáciu právnikov so zákazníkmi advokátskych kancelárií.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk