20.5.2020
ID: 4795upozornenie pre užívateľov

DEAL MONITOR

Prinášame vám prehľad významných mandátov popredných advokátskych kancelárií.

GHS LEGAL

Advokátska kancelária GHS Legal, s.r.o.  poskytovala poradenstvo spoločnosti Filmzie, a.s. vo veci vstupu investora a poskytnutia investície do spoločnosti v hodnote takmer 1 milión eur, pričom táto transakcia zahŕňala prípravu a pripomienkovanie početnej korporátnej a transakčnej dokumentácie. Spoločnosť Filmzie, a.s. vyvíja a prevádzkuje aplikáciu Filmzie, ktorá koncovým užívateľom poskytuje streamovanie filmov od filmových producentov a nezávislých tvorcov z celého sveta, vrátane integrácie prvkov sociálnej siete. Projekt za advokátsku kanceláriu GHS Legal, s.r.o. zastrešoval advokát Pavol Szabo.


ŠKUBLA & PARTNERI

Poskytovanie právneho poradenstva spoločnosti Penta Real Estate vo veci predaja administratívneho komplexu BCT1 v Košiciach.


VIVID LEGAL

Advokátska kancelária VIVID LEGAL poskytla komplexné právne poradenstvo spoločnosti Arca Investments pri akvizícii takmer 98 % - ného akcionárskeho podielu v spoločnosti HEDAK. Spoločnosť HEDAK vlastní a prevádzkuje budovu polikliniky Mýtna v Bratislave. Poliklinika Mýtna bola založená už v roku 1963 a svojou polohou priamo v centre Bratislavy zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre viac ako 3 tisíc pacientov denne. V poliklinike Mýtna sa nachádza viac ako 50 odborných ambulancií, diagnostické zariadenia a laboratóriá, lekáreň, optika, stravovacie zariadenie a súkromné Centrum prevencie a liečby aSANTE, ktoré poskytuje nadštandardnú zdravotnú starostlivosť. Právne poradenstvo bolo zo strany VIVID LEGAL poskytnuté spoločnosti Arca Investments v rámci procesu due diligence, posúdenia súťažno-právnych aspektov transakcie, negociácie transakčnej dokumentácie, vysporiadania transakcie a post-akvizičných kontrolných postupov. Právne poradenstvo poskytoval tím Dušana Mihaleje, partnera VIVID LEGAL, ktorý sa zároveň stal predsedom dozornej rady HEDAKu. 



© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk