14.2.2019
ID: 4399

Dentons otvára kanceláriu v Düsseldorfe

d2394d2c27b87f87d5fc66df1a300ca2/Dentons.png
Zdroj: Dentons Europe CS LLP

Nová kancelária Dentons v Düsseldorfe umožní poskytovať služby veľkej a významnej klientskej základni v centre zahraničných investícií v Nemecku.

Düsseldorf, 8 február 2019 - Globálna advokátska kancelária Dentons otvorila svoju novú kanceláriu v Düsseldorfe a svoju štvrtú kanceláriu v Nemecku spolu s Berlínom, Frankfurtom a Mníchovom. Počiatočný tím, ktorý vedú partneri Andreas Haak a Sascha Grosjean, pozostáva zo siedmich právnikov a štyroch ďalších členov tímu a prináša skúsenosti v oblasti verejného obstarávania, štátnej pomoci EÚ, obchodu a pracovného práva. V spoločnosti prebiehajú rokovania ohľadom prijímania niekoľkých ďalších partnerov a tímov v priebehu nadchádzajúcich mesiacov do kancelárie v Düsseldorfe s cieľom rozšíriť svoju ponuku služieb v oblastiach korporátneho práva, fúzií a akvizícií, hospodárskej súťaže a protimonopolnej politiky, dodržiavania právnych predpisov, duševného vlastníctva, daní, ekonomickej trestnej činnosti a energií.

"Düsseldorf je označovaný ako top nemecké mesto a je domovom pre viac ako 100 000 spoločností. Düsseldorf a okolitý metropolitný región Rýn-Ruhr je dôležitým trhom pre mnohých našich medzinárodných klientov," povedal Elliott Portnoy, Global CEO Dentons. "Otvorením kancelárie v Düsseldorfe ponúkame kvalitné pokrytie všetkých hlavných finančných a priemyselných uzlov v Nemecku."

Joseph Andrew, Global Chairman, Dentons, povedal: "Sme jediná polycentrická advokátska kancelária na svete a naši klienti tak profitujú z neprekonateľnej globálnej prítomnosti, ako aj z miestnych základov v kľúčových finančných centrách, ako je Düsseldorf."

Andreas Haak bol vymenovaný za Düsseldorfského managing partnera a vedúceho oddelenia pre hospodársku súťaž a regulačnú prax v Nemecku. Sascha Grosjean sa stal partnerom v oblasti pracovného práva. Obaja partneri sa pripojili z Taylor Wessing.

"Sme veľmi radi, že privádzame najväčšiu advokátsku kanceláriu na svete do Düsseldorfu. Podnikateľský duch v Dentons podporuje nové myšlienky, technológie a prístupy k práci s klientmi ako aj medzinárodnú spoluprácu." povedal managing partner Andreas Haak z Düsseldorfu. "Máme odvážnu víziu vybudovať tím do inovatívnej kancelárie poskytujúcej komplexné právne služby v Düsseldorfe a aktívne prijímať právnikov, ktorí zdieľajú náš startupový prístup a našu vášeň pre hodnotu klienta."

Andreas Ziegenhagen, Managing Partner pre Nemecko, Dentons: "Srdečne vítame náš tím v Düsseldorfe. Naša nová kancelária nielenže dopĺňa naše silné postavenie v oblastiach hospodárskej súťaže, regulácie a pracovného práva, ale už prilákala nových klientov hľadajúcich našu radu. Toto je veľký úspech a tešíme sa na privítanie ďalších zamestnancov v kľúčových oblastiach. "

Tomasz Dabrowski, Chief Executive Officer, Dentons: "Nemecko je jadrom cieľa Dentons byť najlepšou svetovou advokátskou kanceláriou v Európe. Otvorenie kancelárie v Düsseldorfe nám poskytne solídnu platformu pre ďalšie rozvíjanie ponúkaných právnych služieb a rozvíjanie pozície na trhu v najväčšej európskej ekonomike. "

Nová kancelária Dentons sa teraz nachádza v známom objekte Dreischeibenhaus v centre Düsseldorfu. V lete sa tím presunie do budovy KÖ-Quartier v samom srdci bankovníckej štvrti v meste.

S otvorením kancelárie v Düsseldorfe má Dentons viac ako 200 právnikov v štyroch kanceláriách v Nemecku a viac ako 9 000 právnikov v 174 lokalitách na celom svete.


Dentons Europe CS LLP, organizačná zložka


Business Garden Štefánikova
Štefánikova 15
Bratislava, 811 05

Tel.:   +421 2 2066 0111


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk