6.2.2018
ID: 3964upozornenie pre užívateľov

Peter Marciš novým partnerom kancelárie Nitschneider & Partners

Peter Marciš sa stal novým partnerom advokátskej kancelárie Nitschneider & Partners. „Sme veľmi radi, že Peter je dlhodobo kľúčovým členom nášho tímu. Veľmi si ceníme jeho odborné znalosti a najmä ľudské vlastnosti“, uvádza zakladajúci partner kancelárie Dušan Nitschneider.


Nitschneider a Partners


Peter pracuje v našej kancelárii od roku 2012. Študoval na Právnickej fakulte Karlovej Univerzity v Prahe a Univerzity La Sapienza v Ríme. Pred príchodom do našej kancelárie pôsobil niekoľko rokov v najväčšej pražskej právnickej firme. Peter sa venuje obchodnému právu. Dlhodobo sa zameriava na transakcie M&A, kde si vybudoval rozsiahle skúsenosti. Vďaka výbornej znalosti talianskeho jazyka vedie u nás poskytovanie právneho poradenstva talianskej klientele. V období posledných dvoch rokov sa zameriava na novú oblasť, ktorou sú médiá a reklama. Nakoľko je naša kancelária členom medzinárodnej organizácie pre reklamné právo GALA, rozširuje svoje skúsenosti v tejto oblasti. Zúčastňuje sa medzinárodných konferencií a seminárov a získané poznatky uplatňuje pri posudzovaní reklamných kampaní zahraničných subjektov. Klienti oceňujú jeho vysokú odbornosť, a najmä precíznosť, ako i bussinessovo orientované posudzovanie právnych problémov.

Advokátska kancelária Nitschneider & Partners je domácou právnou firmou, ktorá sa zameriava najmä na oblasť pracovného práva a z oblastí obchodného práva, najmä na duševné vlastníctvo, médiá a reklamu. Je členom Ius Laboris, medzinárodnej organizácie právnikov pracovného práva, členom európskeho združenia European Employment Lawyers Association a členom GALA Global Advertising Lawyers Alliance. V posledných piatich rokoch bola štyri krát vyhlásená za Právnickú firmu roka pre oblasť Pracovného práva v súťaži organizovanej spoločnosťami epravo.sk a Trend. Je tiež doporučovaná pre slovenské právo vydavateľstvom Chambers & Partners.




NITSCHNEIDER & PARTNERS,
advokátska kancelária, s.r.o.

Cintorínska 3/A
811 08 Bratislava

Tel.: +421 2 2092 1210
e-mail: office@nitschneider.com


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk