1.8.2019
ID: 4542

Ako cestujú slovenskí milionári?

ece28164c96ecf796025cdaa3781c77f/JTB_cestovanie-milionari_jet_760x400_v1.jpg
Zdroj: J&T Banka, a.s.

J&T Banka má svoj vlastný instagramový účet s cestovateľskými inšpiráciami „J&T Banka_cestuje“

Cestovateľské zážitky sú častou témou spoločenských i neformálnych rozhovorov počas celého roka. Cestovanie sa totiž stáva neoddeliteľnou súčasťou nielen pracovného, ale už aj súkromného života, trávenia voľného času s priateľmi či s rodinou.

Aj pri cestovaní platí, že čoraz väčšiu úlohu zohrávajú inšpirácie. Rola Instagramu ako inšpirátora pre lifestylové témy preto stúpa. Aj to je dôvod, pre ktorý sa J&T Banka rozhodla „podeliť sa“ o cestovateľské zážitky z overených a recenzovaných destinácií. V polovici júla spustila svoj prvý instagramový účet. A prečo práve s témou cestovanie?
 
„J&T Banka má nespochybniteľnú kompetenciu poukazovať na to, ako žijú, kam cestujú a ako dovolenkujú úspešní Slováci. Naším zámerom je, aby obsah profilu nebol preberaný z externých zdrojov, ale bude tvorený priateľmi banky, respektíve našimi klientmi či partnermi,“ vysvetľuje marketingový riaditeľ banky Radovan Teuschel.

Pekné fotky zaujímavých cestovateľských inšpirácií (destinácie, hotely, reštaurácie a pod.) budú dopĺňať autentické komentáre, ktoré bude môcť napísať iba ten, kto tam bol. Komentáre budú obsahovať aj špeciálne insiderské tipy a odporúčania, ktoré nenájdete na webe.

Ak vás zaujímajú cestovateľské inšpirácie úspešných Slovákov, priateľov J&T Banky a nimi overené unikátne miesta a zážitky z celého sveta, inšpirujte sa tu



© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk