30.5.2017
ID: 3706

Multifunkčný nástroj IT pre advokátsku kanceláriu, ktorý sa oplatí

11ef014cabf86151c0d94e9a3d7fa977/3a.png
Zdroj: ABBYY

Komerčné oznámenie

Zdá sa, že v súčasnosti je kvalita a spoľahlivosť čosi, čo nehľadá každý. Snažíme sa ušetriť náklady všade, kde je to možné. Mnohí z nás si napríklad kupujú lacné oblečenie neznámych značiek, vyrobené z lacných materiálov a dáva to zmysel, pretože si hneď, keď nás omrzí to, čo sme si práve kúpili, môžeme zasa kúpiť nové, vari nie? Ste však pripravení postupovať podľa takejto logiky „berme to najlacnejšie“, keď si kupujete auto alebo vyberáte zámku do dverí vášho bytu? Pochybujeme, pretože sú veci, na ktoré sa jednoducho chcete mať možnosť spoľahnúť. Rovnaký princíp platí aj pre niektoré nástroje IT, s ktorými sa vaša firma stane konkurencieschopnejšia a efektívnejšia. A to to je dôvod, prečo je na takýchto nástrojov vysoká cenovka – pretože prinášajú transformáciu spôsobu vašej práce.

Niet pochýb, že jedným z takýchto nástrojov je aj nový ABBYY FineReader 14. Zrejme si myslíte, že je to len ďalšie zlepšenie známeho softvéru na OCR, ktorý tu máme už viac ako 10 rokov? Nuž, budete príjemné prekvapený.

Trojnásobná hodnota

ABBYY FineReader 14 je „švajčiarsky nôž“, všestranný nástroj, ktorý dokáže úspešne nahradiť tri samostatné programy: Editor PDF, softvér na konverziu dokumentov (OCR) a softvér na porovnávanie dokumentu. Ak vaša právna kancelária uvažuje s vlastníctvom troch samostatných softvérových riešení na plnenie tých istých úloh, okamžite si uvedomíte, že FineReader 14 je naozaj výhodná kúpa.

ABBYY

3x menej starostlivosti

Čím menej programov máte, tým ľahšia a pohodlnejšia bude vaša práca. Proces inštalácie bude jednoduchý aj keď nie ste špecialista na IT, takže nemusíte platiť dodávateľom za správu IT.

Máte obavy z technickej pomoci? Máte ju zaručenú! Pomoc tímu podpory spoločnosti ABBYY je absolútne bezplatný pre všetkých registrovaných majiteľov softvéru. Úspory času a energie.

ABBYY

Dvojnásobná úspora času

Pre firmu môže byť náročný aj samotný nákup softvéru: prehrýzť sa spletitým licencovaním, komplexné požiadavky, a tak ďalej. Nechceli by ste ušetriť čas aj tu?

Licenčný program ABBYY Corporate Plus vám pomôže už v etape obstarávania. Tento program ponúka jednoduché a transparentné licencovanie pre firmy, organizácie i individuálnych používateľov. Efektívne napĺňa potreby rôznych právnych spoločností bez ohľadu na veľkosť či infraštruktúru IT.

Potrebujete ďalšie licencie? – zaplatíte menej vďaka atraktívnej stupnici zliav pri hromadných nákupoch.

Radšej nakupujete u osvedčeného partnera? Ani to nie je žiadny problém aj tu – kvalifikovaní partneri ABBYY poskytujú kompetentné predpredajové poradenstvo, rýchlo vybavia obchod a dodajú vám  zakúpené licencie v miestnom jazyku.

ABBYY

Takže, ako ďalej? Ako môžem požiadať o osobitnú skúšobnú licenciu pre avoju firmu?

Vyplňte jednoduchý webový formulár na oficiálnom webovom sídle spoločnosti ABBYY a začnite ihneď využívať výhody nového FineReader 14.

Za túto účinnosť a kvalitu práce sa oplatí priplatiť si, ak si vaša firma chce udržať náskok pred konkurenciou.

© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk