Poslať článok e-mailom

E-mail príjemcu:*
Vaše meno:*
E-mail odosielateľa:*
*) povinné položky
8.3.2023
ID: 5692

Taylor Wessing potvrdzuje nové strategické spojenectvo s poprednou španielskou kanceláriou ECIJA

eb68cfb918a421e09656f625b8b10148/Taylor Wessing _logo.png
Zdroj: Taylor Wessing

Nová aliancia Taylor Wessing a ECIJA rozširuje už existujúcu celosvetovú právnu ponuku najmä pre klientov zo sektora TMC a Life Sciences & Healthcare.

Popredná sieť advokátskych kancelárií Taylor Wessing, známa vynikajúcimi odbornými znalosťami v oblastiach strategického zamerania, vrátane TMC, Life Sciences & Healthcare, Real Estate, Infrastructure & Energy a Private Wealth, vytvorila novú strategickú alianciu s cieľom podporiť svojich klientov so záujmami v Španielsku a Portugalsku, ako aj na trhoch Latinskej Ameriky.

ECIJA je významnou advokátskou kanceláriou v Španielsku a Portugalsku a je známa svojim odborným profilom najmä v sektore TMT a zároveň je jednou z najinovatívnejších kancelárií v kontinentálnej Európe.

Spolupráca dvoch advokátskych kancelárií, ktoré sa v právnom svete tešia jedinečnej povesti a v posledných rokoch preukázali stály rast, je odpoveďou na pokračujúce investície, inovácie a expanziu spoločností TMT a Life Sciences po celom svete. Tieto spoločnosti budú ťažiť zo špecializovanej podpory a silnej siete odborníkov v mnohých – a teraz dokonca až v piatich hlavných – jurisdikciách v Európe a mimo nej.


Raimund Cancola, riadiaci partner Taylor Wessing pre CEE, o aliancii povedal: „Španielsko a Portugalsko sú významné krajiny pre našich klientov a ich obchodný rozvoj. Rozšírenie našej prítomnosti je súčasťou našej stratégie, na jednej strane podporovať našich klientov v našich kľúčových sektoroch a oblastiach a na druhej strane vedieť im poradiť, kdekoľvek investujú.“
 


Predseda ECIJA Hugo Écija povedal: „Táto aliancia potvrdzuje náš záväzok upevniť našu pozíciu medzinárodnej kancelárie a lídra v digitálnej ekonomike“.



Na spoluprácu sa teší aj riadiaci partner ECIJA Alejandro Touriño: „Vidíme obrovskú príležitosť v spoločnom prístupe na trhy a tvorbe svetového lídra v oblasti právneho poradenstva pre TMT. V Taylor Wessing sme našli partnera, s ktorým zdieľame stratégiu, hodnoty a firemnú kultúru.“

Nová strategická aliancia Taylor Wessing a ECIJA vytvára kombinovanú sieť s viac ako 3000 právnikmi a 500 partnermi v 62 kanceláriách a v 33 jurisdikciách po celom svete.


© EPRAVO.SK – Zbierka zákonov, judikatúra, právo | www.epravo.sk